Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23086
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLevchenko, М. М.-
dc.contributor.authorЛевченко, М. М.-
dc.contributor.authorGubin, I. I.-
dc.contributor.authorГубін, І. І.-
dc.date.accessioned2020-06-06T19:22:26Z-
dc.date.available2020-06-06T19:22:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationLevchenko, М. М. Elements of haccp implementation in the student food complex / М. М. Levchenko, I. I. Gubin // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 364-365.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23086-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectпродовольственный комплексuk_UA
dc.subjectfood complexuk_UA
dc.subjectпродовольчий комплексuk_UA
dc.subjectстудентиuk_UA
dc.subjectстудентыuk_UA
dc.subjectstudentsuk_UA
dc.subjectанализ рисковuk_UA
dc.subjectrisk analysisuk_UA
dc.subjectаналіз ризиківuk_UA
dc.subjectанализ критических контрольных точекuk_UA
dc.subjectаналіз критичних контрольних точокuk_UA
dc.subjectcritical control point analysisuk_UA
dc.titleElements of haccp implementation in the student food complexuk_UA
dc.title.alternativeЕлементи аналізу небезпеки та критичних контрольних точок у харчовому комплексі студентівuk_UA
dc.title.alternativeЭлементы внедрения анализа рисков и критических контрольных точек в студенческом продовольственном комплексеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из TOPICAL ISSUES OF NEW MEDICINES DEVELOPMENT 364-365.pdf137,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.