Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23234
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗупанець, І. В.-
dc.contributor.authorЗупанец, И. В.-
dc.contributor.authorZupanets, I. V.-
dc.contributor.authorРубан, О. А.-
dc.contributor.authorРубан, Е. А.-
dc.contributor.authorRuban, O. A.-
dc.date.accessioned2020-06-21T19:51:38Z-
dc.date.available2020-06-21T19:51:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗупанець, І. В. Аналіз смаку в сучасній фармацевтичній розробці / І. В. Зупанець, О. А. Рубан // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : матеріали ІІ наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 15 трав. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23234-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпероральні лікарські формиuk_UA
dc.subjectпероральные лекарственные формыuk_UA
dc.subjectoral dosage formsuk_UA
dc.subjectсмакuk_UA
dc.subjectвкусuk_UA
dc.subjecttasteuk_UA
dc.titleАналіз смаку в сучасній фармацевтичній розробціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Збірник-матеріалів-ІІ-наук-практ.-конф. патофіз. 91.pdf396,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.