Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBasma Daoud-
dc.contributor.authorKyslychenko, V. S.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorTartynska, G. S.-
dc.contributor.authorТартынская, А. С.-
dc.contributor.authorТартинська, Г. С.-
dc.contributor.authorБасма Дауд-
dc.date.accessioned2020-06-26T12:10:36Z-
dc.date.available2020-06-26T12:10:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationBasma Daoud. Studying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruits / Basma Daoud, V. S. Kyslychenko, G. S. Tartynska // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 22 травня 2020 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 205.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23342-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleStudying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruitsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из PhEinUkraine2020 205.pdf268,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.