Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23342
Назва: Studying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruits
Автори: Basma Daoud
Kyslychenko, V. S.
Кисличенко, В. С.
Tartynska, G. S.
Тартынская, А. С.
Тартинська, Г. С.
Басма Дауд
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Basma Daoud. Studying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruits / Basma Daoud, V. S. Kyslychenko, G. S. Tartynska // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 22 травня 2020 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 205.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23342
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из PhEinUkraine2020 205.pdf268,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.