Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23458
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЮрченко, Н. С.-
dc.contributor.authorІльїна, Т. В.-
dc.contributor.authorКовальова, А. М.-
dc.contributor.authorИльина, Т. В.-
dc.contributor.authorГоряча, О. В.-
dc.contributor.authorКошовий, О. М.-
dc.contributor.authorШтриголь, С. Ю.-
dc.contributor.authorЮрченко, Н. С.-
dc.contributor.authorГорячая, О. В.-
dc.contributor.authorКовалева, А. М.-
dc.contributor.authorКошевой, О. Н.-
dc.contributor.authorШтрыголь, С. Ю.-
dc.contributor.authorYurchenko, N. S.-
dc.contributor.authorIlina, T. V.-
dc.contributor.authorKovaleva, A. M.-
dc.contributor.authorGoryacha, O. V.-
dc.contributor.authorKoshovyi, O. M.-
dc.contributor.authorShtrygol, S. Yu.-
dc.date.accessioned2020-08-01T18:51:54Z-
dc.date.available2020-08-01T18:51:54Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель № 95049 України МПК A61K 36/74 (2006.01), A61P 9/10 (2006.01). Спосіб комплексної переробки трави маренки запашної для отримання засобу з антигіпоксичною дією / Юрченко Н. С., Ільїна Т. В., Штриголь С. Ю., Горяча О. В., Ковальова А. М., Кошовий О. М.; Власник НФаУ. - № u 201406772, заявл. 16.06.14; опубл. 10. 12.2014; Бюл. № 23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23458-
dc.description.sponsorshipСпосіб комплексної переробки рослинної сировини для отримання засобу з антигіпоксичною дією шляхом попередньої багаторазової послідовної обробки рослинної сировини органічними розчинниками та наступної екстракції сировини водою. Як сировину використовують траву маренки запашної (Asperula odorata L.), як органічні розчинники використовують хлороформ, етилацетат: спирт (8:2). Екстракцію хлороформом здійснюють при загальному співвідношенні сировина: екстрагент 1:10-1:12, етил ацетатно-спиртовою сумішшю (8:2) при загальному співвідношенні сировина: екстрагент 1:10-1:15, водою - при загальному співвідношенні сировина: екстрагент 1:3-1:4, тричі по 30 хвилин, а потім здійснюють видалення білково- полісахаридного комплексу при загальному співвідношенні водний витяг: 96 % етанол 1:3 та упарювання отриманого фільтрату до видалення екстрагенту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмаренка запашнаuk_UA
dc.subjectантигіпоксична діяuk_UA
dc.titleСпосіб комплексної переробки трави маренки запашної для отримання засобу з антигіпоксичною дієюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
95049.pdf147,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.