Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23464
Название: Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з рослинної сировини
Авторы: Очкур, О. В.
Кашпур, Н. В.
Ковальова, А. М.
Комісаренко, А. М.
Ільїна, Т. В.
Абдулкафарова, Е. Р.
Грудько, І. В.
Горяча, О. В.
Волянський, А. Ю.
Кошовий, О. М.
Горячая, О. В.
Кашпур, Н. В.
Волянский, А. Ю.
Ильина, Т. В.
Ковалева, А. М.
Комиссаренко, А. Н.
Абдулкафарова, Э. Р.
Грудько, И. В.
Кошевой, О. Н.
Очкур, А. В.
Kashpur, N. V..
Ilina, T. V.
Kovaleva, A. M.
Komisarenko, A. M.
Volanskyi, A. Yu.
Grudko, I. V.
Abdulkafarova, E. R.
Ochkur, O. V.
Goryacha, O. V.
Koshovyi, O. M.
Ключевые слова: полин гіркий;полин австрійький;полин звичайний;антимікробна активність
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Пат. на корисну модель № 71123 України МПК A61K 36/00. Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з рослинної сировини / Очкур О. В., Кашпур Н. В., Ковальова А. М., Комісаренко А. М., Горяча О. В., Абдулкафарова Е. Р., Грудько І. В., Ільїна Т. В., Волянський Ю. А., Кошовий О. М.; Власник НФаУ. – № u201112750; заявл. 31.10.2011; опубл. 10.07.2012, Бюл. № 13/2012.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю включає екстракцію рослинної сировини спиртом етиловим, фільтрацію, упарювання, очищення та повторне упарювання. Як рослинну сировину використовують траву полину, екстракцію проводять 80 % спиртом етиловим при співвідношенні сировини до екстрагенту 1:10-1:15, очищення проводять шляхом розчинення в 3-х кратній кількості гексану або бензин-калоші та додавання 4 % розчину міді сульфату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23464
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71123.pdf152,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.