Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23471
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтепанова, С. І.-
dc.contributor.authorБойнік, В. В.-
dc.contributor.authorКозира, С. А.-
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorCтепанова, С. И.-
dc.contributor.authorStepanova, S. I.-
dc.contributor.authorБойник, В. В.-
dc.contributor.authorBoynik, V. V.-
dc.contributor.authorKozyra, S. A.-
dc.contributor.authorКозыра, С. А.-
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.date.accessioned2020-08-04T18:33:15Z-
dc.date.available2020-08-04T18:33:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВизначення вмісту уреїдів у пагонах карагани кущової та карагани дерев’янистої / С. І. Степанова, В. В. Бойнік, Т. М. Гонтова, С. А. Козира // Фармацевтичний журнал. – Т. 75, № 2. – C. 59-66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23471-
dc.description.abstractСеред природних уреїдів найбільш відомий алантоїн (5-уреїдогідантоїн або 2,5-діоксоімідазолідин-4-іл сечовина), який трапляється в бактеріях, рослинах та тва- ринах. Алантоїн – продукт катаболізму пуринів у ссавців (крім приматів і людини) та личинок комах, він утворюється з сечової кислоти за участі ферменту уратоксидази (урикази). У багатьох риб та амфібій алантоїназа каталізує розщеплення імідазольно- го циклу алантоїну з утворенням алантоїнової кислоти, яка під дією ферменту алан- тоікази гідролізується до гліоксилової кислоти та сечовиниuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкарагана дерев’янистаuk_UA
dc.subjectкарагана кущоваuk_UA
dc.subjectуреїдиuk_UA
dc.subjectалантоїнuk_UA
dc.subjectспектрофотометріяuk_UA
dc.subjectsiberian pea tree (Caragana arborescens Lam.)uk_UA
dc.subjectspectrophotometryuk_UA
dc.subjectquantitative contentuk_UA
dc.subjectallantoinuk_UA
dc.subjectureidsuk_UA
dc.subjectrussian pea shrub (Caragana frutex (L.) C. Koch.)uk_UA
dc.titleВизначення вмісту уреїдів у пагонах карагани кущової та карагани дерев’янистоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Визначення вмісту уреїдів у пагонах карагани.pdf324,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.