Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25532
Название: Фальсифікація лікарських засобів: проблемні аспекти та методи виявлення
Авторы: Івко, Т. І.
Германюк, Т. А.
Бобрук, В. П.
Бобрицька, Л. О.
Злагода, В. С.
Ключевые слова: маркетингові дослідження;фармацевтичний ринок України
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Фальсифікація лікарських засобів: проблемні аспекти та методи виявлення / Т. І. Івко, Т. А. Германюк, В. П. Бобрук, Л. О. Бобрицька, В. С. Злагода // Актуальні проблеми якісної підготовки медичних фахівців в умовах глобального конкурентного середовища : матеріали ІІ навч.-метод. конф., м. Вінниця, 10 лют. 2021 р. – Вінниця : Вид-во ВНМУ, 2021. - C. 79-80.
Краткий осмотр (реферат): У фармацевтичній галузі України і світу однією з актуальних проблем є проблема фальсифікації фармацевтичних товарів, у тому числі лікарських засобів (ЛЗ). Згідно даних ВООЗ, майже 10,5% всіх ЛЗ, які використовуються в країнах з низьким і середнім рівнем доходів, є фальсифікованими. Застосування таких ЛЗ є небезпечним тому, що це ризик для здоров'я людей; підрив довіри до легального фармацевтичного виробника і органів охорони здоров'я; є економічним злочином, бо заперечує патентне право, право на товарний знак та наносить збитки законному виробнику. Тому сучасний фармацевтичний фахівець повинен вміти та здійснювати ідентифікацію таких товарів з метою усунення їх на виробництві, оптовій та роздрібній реалізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25532
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бобрицька - Людмила Киенко.pdf392,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.