Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВеля, М. І.-
dc.contributor.authorРубан, О. А.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorХалавка, М. В.-
dc.contributor.authorХохлова, Л. М.-
dc.date.accessioned2021-09-16T09:36:23Z-
dc.date.available2021-09-16T09:36:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії / М. I. Веля, О. А. Рубан, М. В. Халавка [та ін.] // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 21 трав. 2021 р. – 2021. – С. 138-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770-
dc.description.abstractНевід'ємною складовою забезпечення якості лікарського засобу з пружинно-пластиним дисперсним середовищем є його мікробіологічна стабільність (МС). Досягається МС завдяки дотриманню санітарно-гігієнічних вимог в процесі виробництва та зберігання препарату.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectемульгельuk_UA
dc.subjectконсервантиuk_UA
dc.titleВибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.