Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Веля, М. І. | - |
| dc.contributor.author | Рубан, О. А. | - |
| dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Халавка, М. В. | - |
| dc.contributor.author | Хохлова, Л. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-09-16T09:36:23Z | - |
| dc.date.available | 2021-09-16T09:36:23Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії / М. I. Веля, О. А. Рубан, М. В. Халавка [та ін.] // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 21 трав. 2021 р. – 2021. – С. 138-139. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770 | - |
| dc.description.abstract | Невід'ємною складовою забезпечення якості лікарського засобу з пружинно-пластиним дисперсним середовищем є його мікробіологічна стабільність (МС). Досягається МС завдяки дотриманню санітарно-гігієнічних вимог в процесі виробництва та зберігання препарату. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | емульгель | uk_UA |
| dc.subject | консерванти | uk_UA |
| dc.title | Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2021_фармакоекономіка_Вибір концентрації консерванту - Марія Веля.pdf | 771,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.