Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770
Назва: | Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії |
Автори: | Веля, М. І. Рубан, О. А. Калюжна, О. С. Халавка, М. В. Хохлова, Л. М. |
Теми: | емульгель;консерванти |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії / М. I. Веля, О. А. Рубан, М. В. Халавка [та ін.] // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 21 трав. 2021 р. – 2021. – С. 138-139. |
Короткий огляд (реферат): | Невід'ємною складовою забезпечення якості лікарського засобу з пружинно-пластиним дисперсним середовищем є його мікробіологічна стабільність (МС). Досягається МС завдяки дотриманню санітарно-гігієнічних вимог в процесі виробництва та зберігання препарату. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021_фармакоекономіка_Вибір концентрації консерванту - Марія Веля.pdf | 771,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.