Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770
Назва: Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії
Автори: Веля, М. І.
Рубан, О. А.
Калюжна, О. С.
Халавка, М. В.
Хохлова, Л. М.
Теми: емульгель;консерванти
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії / М. I. Веля, О. А. Рубан, М. В. Халавка [та ін.] // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 21 трав. 2021 р. – 2021. – С. 138-139.
Короткий огляд (реферат): Невід'ємною складовою забезпечення якості лікарського засобу з пружинно-пластиним дисперсним середовищем є його мікробіологічна стабільність (МС). Досягається МС завдяки дотриманню санітарно-гігієнічних вимог в процесі виробництва та зберігання препарату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.