Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770
Название: Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії
Авторы: Веля, М. І.
Рубан, О. А.
Калюжна, О. С.
Халавка, М. В.
Хохлова, Л. М.
Ключевые слова: емульгель;консерванти
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Вибір раціональної концентрації консерванту у складі емульгелю протизапальної та знеболювальної дії / М. I. Веля, О. А. Рубан, М. В. Халавка [та ін.] // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІІІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 21 трав. 2021 р. – 2021. – С. 138-139.
Краткий осмотр (реферат): Невід'ємною складовою забезпечення якості лікарського засобу з пружинно-пластиним дисперсним середовищем є його мікробіологічна стабільність (МС). Досягається МС завдяки дотриманню санітарно-гігієнічних вимог в процесі виробництва та зберігання препарату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25770
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021_фармакоекономіка_Вибір концентрації консерванту - Марія Веля.pdf771,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.