Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Burian, H. O. | - |
dc.contributor.author | Burian, K. O. | - |
dc.contributor.author | Amjad Abu Sharkh | - |
dc.contributor.author | Бур'ян, Г. О. | - |
dc.contributor.author | Бур'ян, К. О. | - |
dc.contributor.author | Бурьян, А. А. | - |
dc.contributor.author | Бурьян, Е. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-01T14:11:47Z | - |
dc.date.available | 2021-12-01T14:11:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Burian, H. O. Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products / H. O. Burian, K. O. Burian, Amjad Abu Sharkh // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 52. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580 | - |
dc.subject | бензоат натрію | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | бензоат натрия | uk_UA |
dc.subject | продукты питания | uk_UA |
dc.subject | Sodium benzoate | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products | uk_UA |
dc.title.alternative | Підходи до розробки методів визначення бензоату натрію в харчових продуктах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
52.pdf | 396,38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.