Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBurian, H. O.-
dc.contributor.authorBurian, K. O.-
dc.contributor.authorAmjad Abu Sharkh-
dc.contributor.authorБур'ян, Г. О.-
dc.contributor.authorБур'ян, К. О.-
dc.contributor.authorБурьян, А. А.-
dc.contributor.authorБурьян, Е. А.-
dc.date.accessioned2021-12-01T14:11:47Z-
dc.date.available2021-12-01T14:11:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationBurian, H. O. Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products / H. O. Burian, K. O. Burian, Amjad Abu Sharkh // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 52.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580-
dc.subjectбензоат натріюuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбензоат натрияuk_UA
dc.subjectпродукты питанияuk_UA
dc.subjectSodium benzoateuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleApproaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food productsuk_UA
dc.title.alternativeПідходи до розробки методів визначення бензоату натрію в харчових продуктахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52.pdf396,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.