Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Burian, H. O. | - |
| dc.contributor.author | Burian, K. O. | - |
| dc.contributor.author | Amjad Abu Sharkh | - |
| dc.contributor.author | Бур'ян, Г. О. | - |
| dc.contributor.author | Бур'ян, К. О. | - |
| dc.contributor.author | Бурьян, А. А. | - |
| dc.contributor.author | Бурьян, Е. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-12-01T14:11:47Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-01T14:11:47Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Burian, H. O. Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products / H. O. Burian, K. O. Burian, Amjad Abu Sharkh // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 52. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580 | - |
| dc.subject | бензоат натрію | uk_UA |
| dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
| dc.subject | бензоат натрия | uk_UA |
| dc.subject | продукты питания | uk_UA |
| dc.subject | Sodium benzoate | uk_UA |
| dc.subject | food products | uk_UA |
| dc.title | Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products | uk_UA |
| dc.title.alternative | Підходи до розробки методів визначення бензоату натрію в харчових продуктах | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 52.pdf | 396,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.