Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26998
Назва: Дослідження мінерального складу плодів патисону сорту Перлинка
Автори: Ющенко, А. В.
Процька, В. В.
Журавель, І. О.
Іосипенко, О. О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Дослідження мінерального складу плодів патисону сорту Перлинка / А. В. Ющенко [та ін.] // Cучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 199.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26998
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
199.pdf441,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.