Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26998
Назва: | Дослідження мінерального складу плодів патисону сорту Перлинка |
Автори: | Ющенко, А. В. Процька, В. В. Журавель, І. О. Іосипенко, О. О. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Дослідження мінерального складу плодів патисону сорту Перлинка / А. В. Ющенко [та ін.] // Cучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 199. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26998 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
199.pdf | 441,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.