Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2719
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХпс-
dc.date.accessioned2013-10-14T13:37:40Z-
dc.date.available2013-10-14T13:37:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФункціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. / ред. кол. В. П. Черних, С. М. Коваленко, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма, І. Г. Зінченко, О. А. Кисличенко. – Х. : ЕСЕН, 2013. - 311 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2719-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні та практичні аспекти виробництва, контролю якості, реєстрації, реалізації та обігу в Україні функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок, лікувально-профілактичних та косметичних засобівen_US
dc.subjectконференціїen_US
dc.titleФункціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворюваньen_US
dc.typeBooken_US
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Функц пищевые продукты.pdf4,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.