Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27263
Назва: The used of Herb MaRS approach for selection of chemical markers for the quality control of Crocus sativus leaves
Автори: Mykhailenko, O.
Korinek, M.
Mohamed El-Shazly
Tsong-Long Hwang
Georgiyants, V.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: The used of Herb MaRS approach for selection of chemical markers for the quality control of Crocus sativus leaves / O. Mykhailenko, M. Korinek, Mohamed El-Shazly, Tsong-Long Hwang, V. Georgiyants // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27263
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66.pdf289,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.