Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27699
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлмакаєв, М. С.-
dc.date.accessioned2022-05-09T20:20:38Z-
dc.date.available2022-05-09T20:20:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАлмакаєв, М. С. Вплив допоміжних речовин на технологічні характеристики мас для інкапсулювання з вітамінами групи B і уридин-5'- монофосфатом динатрієвою сіллю / М. С. Алмакаєв // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., 1 лют. 2022 р. – Xарків : НФаУ, 2022. – С. 65.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27699-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнейропатична активністьuk_UA
dc.titleВплив допоміжних речовин на технологічні характеристики мас для інкапсулювання з вітамінами групи B і уридин-5'- монофосфатом динатрієвою сіллюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
65.pdf276,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.