Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28140
Название: Обгрунтування доцільності використання екстракту ряски малої в терапії алергічних захворювань
Авторы: Ель Фаділі Суміа
Ковалевська, І. В.
Ключевые слова: ряска;алергічні захворювання
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Ель Фаділі Суміа. Обгрунтування доцільності використання екстракту ряски малої в терапії алергічних захворювань / Ель Фаділі Суміа, І. В. Ковалевська // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 152.
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день відзначається суттєве зростання частоти алергічних захворювань. У деяких країнах близько 2/3 населення страждає на різні прояви алергопатологій. Найбільш висока поширеність алергічних захворювань відзначається в мегаполісах, що пов’язано з несприятливою екологічною обстановкою, індустріалізацією та наявністю хімічних та інших підприємств. Серед населення таких регіонів поширеність алергічних захворювань, проявами яких є дерматити, бронхіальна астма, полінози тощо становить 50-60%. Прояви алергії можуть погіршувати якість життя, призводити до тимчасової непрацездатності та також можуть загрожувати життю. Саме тому вони потребують активного терапевтичного втручання для забезпечення нормальної життєдіяльності пацієнтів. Крім того, лікарські препарати для лікування захворювань цієї групи повинні відповідати трьом основним принципам: бути ефективними, безпечними та якісними.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28140
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
152.pdf221 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.