Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28150
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSlamni Amine-
dc.contributor.authorTartynska, G. S.-
dc.contributor.authorVelma, S. V.-
dc.date.accessioned2022-06-05T15:41:42Z-
dc.date.available2022-06-05T15:41:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationSlamni Amine. Detection and determination of quantitative content of amino acids in purpur actinidia fruits / Slamni Amine, G. S. Tartynska, S. V. Velma // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28150-
dc.description.abstractActinidia (Actinidia deliciosa) of the Actinidiaceaefamily, alsoknown as "Chinese gooseberry". In traditional Chinese medicine, actinidia is used toimprove digestion and prevent rheumatic diseases, the fruits have antioxidant,antimutagenic, antitumor effects, enhance the protective functions of the body, theyare also widely used in cooking and cosmetology. However, the chemical composition of the plant has not been studied enough,there are no data on the parameters of standardization of actinidia fruits. Therefore, itis relevant to conduct more detailed phytochemical studies of actinidia fruits.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectpurpur Actinidiauk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectspectrophotometricuk_UA
dc.titleDetection and determination of quantitative content of amino acids in purpur actinidia fruitsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
66.pdf278,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.