Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28150
Назва: Detection and determination of quantitative content of amino acids in purpur actinidia fruits
Автори: Slamni Amine
Tartynska, G. S.
Velma, S. V.
Теми: purpur Actinidia;amino acids;spectrophotometric
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Slamni Amine. Detection and determination of quantitative content of amino acids in purpur actinidia fruits / Slamni Amine, G. S. Tartynska, S. V. Velma // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 66.
Короткий огляд (реферат): Actinidia (Actinidia deliciosa) of the Actinidiaceaefamily, alsoknown as "Chinese gooseberry". In traditional Chinese medicine, actinidia is used toimprove digestion and prevent rheumatic diseases, the fruits have antioxidant,antimutagenic, antitumor effects, enhance the protective functions of the body, theyare also widely used in cooking and cosmetology. However, the chemical composition of the plant has not been studied enough,there are no data on the parameters of standardization of actinidia fruits. Therefore, itis relevant to conduct more detailed phytochemical studies of actinidia fruits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28150
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66.pdf278,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.