Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29293
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШульга, Юлія-
dc.date.accessioned2023-02-21T21:47:58Z-
dc.date.available2023-02-21T21:47:58Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationШульга, Ю. Фітохімічне вивчення цвітної капусти : кваліф. робота / наук. керівник І. Журавель. - Харків, 2022. - 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29293-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню суцвіть цвітної капусти. У роботі наведено дослідження таких класів сполук як сульфурвмісні сполуки, полісахариди, органічні кислоти, поліфенольні сполуки, у тому числі гідроксикоричні кислоти. Також приведені результати щодо фракціонування полісахаридів. Для досліджуваної сировини встановлені числові показники, зокрема вміст екстрактивних речовин. Визначені оптимальні умови для одержання екстракту з суцвіть цвітної капусти. Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, списку використаної літератури та додатків. Робота викладена на 50 сторінках, включає 40 таблиць та 19 рисунків. Список використаної літератури містить 30 джерел Ключові слова: цвітна капуста, суцвіття, аналіз хімічного складу сировини.uk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to phytochemical study of cauliflower inflorescences. The study of such classes of compounds as sulfur-containing compounds, polysaccharides, organic acids, polyphenolic compounds, including hydroxycinnamic acids. The results on polysaccharide fractionation are also presented. The results of determining numerical indicators, in particular extractives, are also presented. The optimal conditions for obtaining an extract from cauliflower inflorescences have been determined. Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references and appendices. The work is presented on 50 pages, includes 40 tables and 19 figures. The list of used literature contains 30 sourcesuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectцвітна капустаuk_UA
dc.subjectсуцвіттяuk_UA
dc.subjectаналіз хімічного складу сировиниuk_UA
dc.subjectcaulifloweruk_UA
dc.subjectinflorescencesuk_UA
dc.subjectanalysis of chemical composition of raw materialsuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення цвітної капустиuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of caulifloweruk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шульга Юлія, 08.06.22.pdf
  Restricted Access
1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.