Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29302Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Падусенко, Ростислав | - |
| dc.date.accessioned | 2023-02-27T14:11:07Z | - |
| dc.date.available | 2023-02-27T14:11:07Z | - |
| dc.date.issued | 2022-06 | - |
| dc.identifier.citation | Падусенко, Р. Розробка складу та технології льодяників з сальбутамолу сульфатом : кваліф. робота / наук. керівник Р. Падусенко. - Харків, 2022. - 54 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29302 | - |
| dc.description.abstract | В роботі наведено результати фармакотехнологічних досліджень з розробки складу та технології льодяників з сальбутамолом, та дослідження щодо створення та оцінки льодяників сальбутамолу сульфату з використанням ізомальту як засобу, який повільно розчиняється у роті, що вирішує проблему дисфагії. Робота складається з наступних частин: вступ, огляд літератури, вибір методів дослідження, експериментальна частина, загальні висновки, перелік використаних літературних джерел, загальний обсяг роботи 43 сторінок, містить 5 таблиць, 33 джерела літератури. | uk_UA |
| dc.description.abstract | The paper presents the results of pharmacotechnological research on the composition and technology of salbutamol lollipops, and research on the creation and evaluation of salbutamol sulphate lollipops using isomalt as a slowly dissolving agent in the mouth, which solves the problem of dysphagia. The work consists of the following parts: introduction, literature review, choice of research methods, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, total work volume of 43 pages, contains 5 tables, 33 literature sources. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
| dc.subject | кафедра технології фармацевтичних препаратів | uk_UA |
| dc.subject | факультет фаимацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
| dc.subject | сальбутамол | uk_UA |
| dc.subject | льодяники | uk_UA |
| dc.subject | ізомальт | uk_UA |
| dc.subject | глюкоза | uk_UA |
| dc.subject | дисфагія | uk_UA |
| dc.subject | salbutamol | uk_UA |
| dc.subject | lollipops | uk_UA |
| dc.subject | isomalt | uk_UA |
| dc.subject | glucose | uk_UA |
| dc.subject | dysphagia | uk_UA |
| dc.title | Розробка складу та технології льодяників з сальбутамолу сульфатом | uk_UA |
| dc.title.alternative | Development of composition and technology of lozenges with salbutamol sulfate | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Падусенко Ростислав 08.06.22.pdf Обмежений доступ | 258,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.