Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29827
Название: Development of methods of quality control of nifuroxazide in pharmaceutical capsules
Другие названия: Розробка методик контролю якості ніфуроксазиду в капсулах аптечного виготовлення
Авторы: Yoyness, Mohamad
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;faculty of foreign citizens’ education;nifuroxazide;spectrophotometry;capsules;extemporaneous formulation;ніфуроксазид;спектрофотометрія;капсули;екстемпоральна рецептура
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Yoyness Mohamad. Development of methods of quality control of nifuroxazide in pharmaceutical capsules : qualification work / supervisor Amjad Abu Sharkh. - Kharkiv, 2022. - 57 p.
Краткий осмотр (реферат): Methods of quality control of nifuroxazide were proposed, which can be used in the analysis of extemporaneous formulation. Reaction with sodium hydroxide to give the characteristic color was used to identify the compound. Quantitative content of the active substance was performed by the method of absorption spectrophotometry in the ultraviolet region in methanol at the wavelength of 365 nm.
Запропоновані методи контролю якості ніфуроксазиду, що можуть бути використані при аналізі екстемпоральної рецептури. Для ідентифікації сполуки використовували реакцію з натрію гідроксидом за утворенням характерного забарвлення. Кількісний вміст діючої речовини проводили методом абсорбційної спектрофотометрії у ультрафіолетовій ділянці в метанолі при довжині хвилі 365 нм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29827
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хiмiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юнес Мохамад.pdf
  Restricted Access
1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.