Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАимши, Юнесс-
dc.date.accessioned2023-04-30T08:21:15Z-
dc.date.available2023-04-30T08:21:15Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationАимши Юнесс. Фармакогностическое исследование плодов Rosa glauca : квалиф. работа / науч. руководитель И. Владимирова. - Харьков, 2022. - 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29916-
dc.description.abstractПроведено комплексное фармакогностическое исследование плодов шиповника сизого (Rosa glauca), в ходе которого с помощью количественного анализа в сырье определено содержание аскорбиновой кислоты, органических кислот, карбоновых кислот, процианидинов и минеральных веществ. Из плодов шиповника сизого получены густой спиртовый экстракт и жирное масло, определено в них содержание летучих веществ. Изучена антимикробная активность шиповника сизого плодов экстракта густого спиртового.uk_UA
dc.description.sponsorshipA comprehensive pharmacognostic study of Rosa glauca fruits was carried out, during which, using a quantitative analysis, the content of ascorbic acid, organic acids, carboxylic acids, procyanidins and minerals was determined in raw materials. A thick alcoholic extract and fatty oil were obtained from the fruits of Rosa glauca, and the content of volatile substances in them was determined. The antimicrobial activity of a thick alcohol extract from Rosa glauca fruits was studied.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectфакультет по подготовке иностранных гражданuk_UA
dc.subjectшиповник сизый (Rosa glauca)uk_UA
dc.subjectбиологически активные веществаuk_UA
dc.subjectантимикробная активностьuk_UA
dc.subjectRosa glaucauk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectantimicrobial activityuk_UA
dc.titleФармакогностическое исследование плодов Rosa glaucauk_UA
dc.title.alternativePharmacognostic research of fruits of Rosa glaucauk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аімші Юнесс.pdf
  Обмежений доступ
1,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.