Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29939
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЦапко, Георгій-
dc.date.accessioned2023-04-30T19:29:29Z-
dc.date.available2023-04-30T19:29:29Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationЦапко, Г. Розробка пропозицій щодо удосконалення інтегрованої системи управління на виробництві хлібопекарських дріжджів : кваліф. робота / наук. керівник О. Ткаченко. - Харків, 2023. - 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29939-
dc.description.abstractМета дослідження: розробка пропозицій щодо удосконалення інтегрованої системи управління на виробництві хлібопекарських дріжджів. Завдання: проаналізувати особливості технологічних процесів підприємства; провести огляд ринку хлібопекарських дріжджів; проаналізувати стан діючої системи менеджменту підприємства; сформувати пропозиції щодо поліпшення системи менеджменту на дріжджовому заводі. Об’єктом дослідження є інтегрована система управління підприємства ТОВ «Компанія БАЛЕКС». Предметом дослідження є підходи до поліпшення інтегрованої системи менеджменту. Сформовані пропозиції щодо вдосконалення діяльності підприємства у питаннях екологічного, енергетичного менеджменту та управління охороною здоров’я та безпекою праці.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the study: development of proposals for improving the integrated management system for the production of baker's yeast. Objectives: to analyze the features of the enterprise's technological processes; conduct an overview of the baker's yeast market; analyze the state of the current management system of the enterprise; formulate proposals for improving the management system at the yeast plant. The object of the study is the integrated management system of the company BALEX LLC. The subject of the study is approaches to improving the integrated management system. Proposals for improving the company's activities in environmental, energy management and occupational health and safety management have been formulated.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра управління та забезпечення якостіuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectінтегрована система управлінняuk_UA
dc.subjectвиробництво дріжджівuk_UA
dc.subjectполіпшення системи менеджментуuk_UA
dc.subjectintegrated management systemuk_UA
dc.subjectyeast productionuk_UA
dc.subjectmanagement system improvement.uk_UA
dc.titleРозробка пропозицій щодо удосконалення інтегрованої системи управління на виробництві хлібопекарських дріжджівuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of proposals for improving the integrated management system in the production of baker's yeastuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Цапко Георгій 15.02.23.pdf
  Restricted Access
2,94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.