Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривоколіско, К. А.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorПопик, А. І.-
dc.date.accessioned2023-05-10T18:38:48Z-
dc.date.available2023-05-10T18:38:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКривоколіско, К. А. Дослідження основних показників якості сировини для lantana camara / К. А. Кривоколіско, В. С. Кисличенко, А. І. Попик // Сучасні досягнення фармацевтичної справи : зб. наук. пр. Вип. 1. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 156-157.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30218-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleДослідження основних показників якості сировини для lantana camarauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
156-157.pdf184,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.