Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSeniuk, I. V.-
dc.contributor.authorFilimonova, N. I.-
dc.contributor.authorKaddi Kaoutar-
dc.date.accessioned2023-07-07T08:34:36Z-
dc.date.available2023-07-07T08:34:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationSeniuk, I. V. In vitro and in vivo anti-hyperglycemic potential of saponins cake and Argan oil from Argania spinosa / I. V. Seniuk, N. I. Filimonova, Kaddi Kaoutar // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 69-71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30710-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleIn vitro and in vivo anti-hyperglycemic potential of saponins cake and Argan oil from Argania spinosauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69-71.pdf232,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.