Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30710Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Seniuk, I. V. | - |
| dc.contributor.author | Filimonova, N. I. | - |
| dc.contributor.author | Kaddi Kaoutar | - |
| dc.date.accessioned | 2023-07-07T08:34:36Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-07T08:34:36Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Seniuk, I. V. In vitro and in vivo anti-hyperglycemic potential of saponins cake and Argan oil from Argania spinosa / I. V. Seniuk, N. I. Filimonova, Kaddi Kaoutar // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 69-71. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30710 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.title | In vitro and in vivo anti-hyperglycemic potential of saponins cake and Argan oil from Argania spinosa | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 69-71.pdf | 232,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.