Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30710
Назва: In vitro and in vivo anti-hyperglycemic potential of saponins cake and Argan oil from Argania spinosa
Автори: Seniuk, I. V.
Filimonova, N. I.
Kaddi Kaoutar
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Seniuk, I. V. In vitro and in vivo anti-hyperglycemic potential of saponins cake and Argan oil from Argania spinosa / I. V. Seniuk, N. I. Filimonova, Kaddi Kaoutar // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 69-71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30710
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69-71.pdf232,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.