Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Азаренко, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Двінських, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-07T08:38:15Z | - |
dc.date.available | 2023-07-07T08:38:15Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Азаренко, Ю. М. Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом / Ю. М. Азаренко, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 103-104. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
103-104.pdf | 264,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.