Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАзаренко, Ю. М.-
dc.contributor.authorДвінських, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-07-07T08:38:15Z-
dc.date.available2023-07-07T08:38:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАзаренко, Ю. М. Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом / Ю. М. Азаренко, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 103-104.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleДослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
103-104.pdf264,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.