Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Назва: | Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом |
Автори: | Азаренко, Ю. М. Двінських, Н. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Азаренко, Ю. М. Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом / Ю. М. Азаренко, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 103-104. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
103-104.pdf | 264,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.