Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Назва: Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом
Автори: Азаренко, Ю. М.
Двінських, Н. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Азаренко, Ю. М. Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом / Ю. М. Азаренко, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 103-104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
103-104.pdf264,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.