Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Название: Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом
Авторы: Азаренко, Ю. М.
Двінських, Н. В.
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Азаренко, Ю. М. Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом / Ю. М. Азаренко, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. - Харків : НФаУ, 2023. - С. 103-104.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30719
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
103-104.pdf264,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.