Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Лябах, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T07:58:06Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T07:58:06Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Половко, Н. П. Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії / Н. П. Половко, Д. О. Лябах // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 14 квіт. 2023 р. – Xарків : НФаУ, 2023. – С. 91. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
91.pdf | 166,58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.