Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
| dc.contributor.author | Лябах, Д. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-07-19T07:58:06Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-19T07:58:06Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Половко, Н. П. Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії / Н. П. Половко, Д. О. Лябах // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 14 квіт. 2023 р. – Xарків : НФаУ, 2023. – С. 91. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 91.pdf | 166,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.