Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПоловко, Н. П.-
dc.contributor.authorЛябах, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-07-19T07:58:06Z-
dc.date.available2023-07-19T07:58:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоловко, Н. П. Вивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магонії / Н. П. Половко, Д. О. Лябах // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 14 квіт. 2023 р. – Xарків : НФаУ, 2023. – С. 91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30799-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВивчення впливу допоміжних речовин на смакові властивості сиропу ягід магоніїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
91.pdf166,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.