Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30871
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУсенко, Андрій-
dc.date.accessioned2023-07-19T10:19:10Z-
dc.date.available2023-07-19T10:19:10Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationУсенко, А. Хімічні аспекти застереження застосування препаратів заліза з харчовими продуктами : кваліф робота / наук. керівник О. Головченко. - Харків, 2023. - 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30871-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі представлено результати аналізу фармацевтичного ринку України, що містять сполуки заліза, охарактеризовано фізико-хімічні властивості активних фармацевтичних інгредієнтів, які впливають на їх біодоступність; систематизовано актуальні наукові дані щодо можливого впливу їжі на всмоктування препаратів заліза; розроблено сучасні рекомендацій щодо раціонального споживання продуктів харчування на фоні терапії залізовмісними лікарськими засобами.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work presents the results of the analysis of the pharmaceutical market of Ukraine containing iron compounds, characterizes the physicochemical properties of active pharmaceutical ingredients that affect their bioavailability; current scientific data on the possible influence of food on the absorption of iron preparations are systematized; modern recommendations on the rational consumption of food products against the background of therapy with iron-containing medicines have been developed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармацевтичної хіміїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectзалізоuk_UA
dc.subjectзалізодефіцитні станиuk_UA
dc.subjectвсмоктуванняuk_UA
dc.subjectзалізовмісні лікарські засобиuk_UA
dc.subjectзаліза сульфатuk_UA
dc.subjectзалізо полімальтозний комплексuk_UA
dc.subjectзалізо сахаратuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectironuk_UA
dc.subjectiron deficiency statesuk_UA
dc.subjectabsorptionuk_UA
dc.subjectiron-containinguk_UA
dc.subjectdrugsuk_UA
dc.subjectferrous sulphateuk_UA
dc.subjectferrous polymaltose complexuk_UA
dc.subjectferrous saccharateuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.titleХімічні аспекти застереження застосування препаратів заліза з харчовими продуктамиuk_UA
dc.title.alternativeChemical aspects of warning against the use of iron preparations with fooduk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Усенко Андрій 12.06.2023.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.