Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30871
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усенко, Андрій | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T10:19:10Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T10:19:10Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Усенко, А. Хімічні аспекти застереження застосування препаратів заліза з харчовими продуктами : кваліф робота / наук. керівник О. Головченко. - Харків, 2023. - 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30871 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі представлено результати аналізу фармацевтичного ринку України, що містять сполуки заліза, охарактеризовано фізико-хімічні властивості активних фармацевтичних інгредієнтів, які впливають на їх біодоступність; систематизовано актуальні наукові дані щодо можливого впливу їжі на всмоктування препаратів заліза; розроблено сучасні рекомендацій щодо раціонального споживання продуктів харчування на фоні терапії залізовмісними лікарськими засобами. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work presents the results of the analysis of the pharmaceutical market of Ukraine containing iron compounds, characterizes the physicochemical properties of active pharmaceutical ingredients that affect their bioavailability; current scientific data on the possible influence of food on the absorption of iron preparations are systematized; modern recommendations on the rational consumption of food products against the background of therapy with iron-containing medicines have been developed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра фармацевтичної хімії | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний факультет | uk_UA |
dc.subject | залізо | uk_UA |
dc.subject | залізодефіцитні стани | uk_UA |
dc.subject | всмоктування | uk_UA |
dc.subject | залізовмісні лікарські засоби | uk_UA |
dc.subject | заліза сульфат | uk_UA |
dc.subject | залізо полімальтозний комплекс | uk_UA |
dc.subject | залізо сахарат | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | iron | uk_UA |
dc.subject | iron deficiency states | uk_UA |
dc.subject | absorption | uk_UA |
dc.subject | iron-containing | uk_UA |
dc.subject | drugs | uk_UA |
dc.subject | ferrous sulphate | uk_UA |
dc.subject | ferrous polymaltose complex | uk_UA |
dc.subject | ferrous saccharate | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.title | Хімічні аспекти застереження застосування препаратів заліза з харчовими продуктами | uk_UA |
dc.title.alternative | Chemical aspects of warning against the use of iron preparations with food | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Усенко Андрій 12.06.2023.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.