Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілецька, Євгенія-
dc.date.accessioned2023-08-01T08:58:26Z-
dc.date.available2023-08-01T08:58:26Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationБілецька, Є. Дослідження показників якості сировини солодки голої коренів різних способів переробки : кваліф. робота / наук. керівник І. Коноваленко. - Харків, 2023. - 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30935-
dc.description.abstractЗапропоновано провести дослідження з показників якості продуктів переробки фракції середньо–крупного порошку подрібнених коренів солодки голої у форму гранул різано–пресованих. Вивчено фізичні, фізико–хімічні та фармакотехнологічні властивості подрібненої лікарської рослинної сировини та її фракцій (крупного порошку, середньо–крупного порошку та гранул різано–пресованих). Розроблено методи контролю якості фітопрепарату солодки голої коренів в фільтр–пакетах.uk_UA
dc.description.abstractIt is proposed to conduct research on product quality indicators of fraction of medium-coarse powder of crushed licorice roots into the form of cut-pressed granules is proposed. The physical, physicochemical, and pharmacotechnological properties of crushed medicinal plant material and its fractions (coarse powder, medium-coarse powder, and cut-pressed granules) were studied. Methods of quality control of licorice bare root phytopreparation in filter bags have been developed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра аптечної технології ліківuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectсолодки голої кореніuk_UA
dc.subjectгранули різано–пресованіuk_UA
dc.subjectкрупний порошокuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectlicorice rootsuk_UA
dc.subjectcut-pressed granulesuk_UA
dc.subjectcoarse powderuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectquality indicatorsuk_UA
dc.titleДослідження показників якості сировини солодки голої коренів різних способів переробкиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of quality indicators of licorice roots of different methods of processinguk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білецька, Євгенія, 14.06.23.pdf4,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.