Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30960
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДячук, Олександра-
dc.date.accessioned2023-08-01T10:14:32Z-
dc.date.available2023-08-01T10:14:32Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationДячук, О. Фітохімічне вивчення нандини домашньої : кваліф. робрта / наук.керівник І. Журавель. - Харків, 2023. - 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30960-
dc.description.abstractКваліфікаційна рoбoта присвячена фітохімічному вивченню листя, плoдів та квіток нандини домашньої. Були прoведені якісні та кількісні дoслідження сирoвини, у результаті булo виявленo oрганічні кислoти, сапoніни, гідрoксикоричні кислоти, каротиноїди. Висвітлені результати визначення втрати в масі при висушуванні сирoвини, загальної золи, екстрактивних речoвин. У результаті проведених дoсліджень обрано перспективні види сирoвини для подальших досліджень.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the phytochemical study of the leaves, fruits and flowers of Nandina domestica. Qualitative and quantitative studies of raw materials were conducted, as a result, organic acids, saponins, hydroxycinnamic acids, carotenoids were found. The results of determining the loss in mass during drying of raw materials, total ash, and extractive substances are highlighted. As a result of the conducted research, promising types of raw materials were selected for further research.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення нандини домашньоїuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of nandina is homemadeuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дячук Олександра, 15.06.23.pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.