Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31043
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorTolbi El Mehdi-
dc.contributor.authorTolmachova, Karyna-
dc.date.accessioned2023-08-17T10:38:00Z-
dc.date.available2023-08-17T10:38:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationTolbi El Mehdi. Fast-food as a risk of developing a series of diseases / Tolbi El Mehdi, K. Tolmachova // Сучасні тенденції спрямовані на збереження здоров’я людини : зб. наук. пр. – Харків, 2023. – Вип. 4. – С. 156-157.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31043-
dc.description.abstractУ статті представлені дані опитування різних категорій людей за допомогою анкети, на тему споживання фастфуду, здорового харчування та обізнаності про наслідки надмірного споживання фастфуду. Отримані результати свідчать про те, що населення не усвідомлюють наслідків особистого споживання фастфуду на стан свого здоров’я.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents survey data of various categories of people using a questionnaire on the topic of fast food consumption, healthy eating and awareness of the consequences of excessive fast food consumption. The obtained results indicate that the population is not aware of the consequences of personal consumption of fast food on their health.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectфаст-фудuk_UA
dc.subjectзахворюванняuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.subjectfast fooduk_UA
dc.subjectdiseasesuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.titleFast-food as a risk of developing a series of diseasesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
156-157.pdf576,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.