Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31043
Назва: Fast-food as a risk of developing a series of diseases
Автори: Tolbi El Mehdi
Tolmachova, Karyna
Теми: фаст-фуд;захворювання;здоров’я;fast food;diseases;health
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Tolbi El Mehdi. Fast-food as a risk of developing a series of diseases / Tolbi El Mehdi, K. Tolmachova // Сучасні тенденції спрямовані на збереження здоров’я людини : зб. наук. пр. – Харків, 2023. – Вип. 4. – С. 156-157.
Короткий огляд (реферат): У статті представлені дані опитування різних категорій людей за допомогою анкети, на тему споживання фастфуду, здорового харчування та обізнаності про наслідки надмірного споживання фастфуду. Отримані результати свідчать про те, що населення не усвідомлюють наслідків особистого споживання фастфуду на стан свого здоров’я.
The article presents survey data of various categories of people using a questionnaire on the topic of fast food consumption, healthy eating and awareness of the consequences of excessive fast food consumption. The obtained results indicate that the population is not aware of the consequences of personal consumption of fast food on their health.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31043
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
156-157.pdf576,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.