Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31312
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШариба, Сами-
dc.date.accessioned2023-09-27T09:42:12Z-
dc.date.available2023-09-27T09:42:12Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationШариба, Сами. Фитохимическое изучение иссопа лекарственного / науч. руководитель А. Попик. - Харьков, 2023. - 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31312-
dc.description.abstractQualification work is devoted to phytochemical study of hyssop herb. Qualitative composition of hyssop herb was investigated using different chemical reactions and chromatographic methods. Quantitative content of biologically active compounds of hyssop was determined by titrimetric, gravimetric and spectrophotometric methods. Polysaccharides, amino acids, flavonoids, anthocyanins, essential oil, phenolic acids, organic acids, coumarins were examined. The results of determining the loss in weight during drying, total ash, extractive substances. Qualification work consists of an introduction, a literature review, an experimental part, general conclusions, a list of references and appendices. The work is presented on 43 pages; it contains 14 tables and 19 figures. List of references contains 43 sources.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectHyssopus officinalisuk_UA
dc.subjectanalysis of the chemical composition of the herbuk_UA
dc.subjectфакультет по подготовке иностранных гражданuk_UA
dc.titleФитохимическое изучение иссопа лекарственногоuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of hyssop officinalisuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шаріба Самі.pdf1,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.