Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31353
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бензбаир, Мохамед | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-29T07:16:28Z | - |
dc.date.available | 2023-09-29T07:16:28Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Бензбаир Мохамед. Фитохимическое изучение сырья замиокулькаса : квалиф. работа / науч. руководитель А. Тартынская. - Харьков, 2023. - 46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31353 | - |
dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the phytochemical study of the herb and roots of aroid palm (Zamioculcas zamielifolia). The paper presents literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition, biological action and the use of aroid palm in folk and modern medicine. The results of a qualitative and quantitative study of the herb and roots of aroid palm, the results of determining the quality indicators of the studied raw materials are also presented. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології | uk_UA |
dc.subject | faculty for foreign citizens’ education | uk_UA |
dc.subject | aroid palm | uk_UA |
dc.subject | Zamioculcas zamiifolia | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.subject | qualitative analysis | uk_UA |
dc.subject | quantitative determination. | uk_UA |
dc.title | Фитохимическое изучение сырья замиокулькаса | uk_UA |
dc.title.alternative | Phytochemical study of Zamioculcas raw materials | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бензбаір Мохамед.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.