Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366
Название: Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment
Другие названия: Розробка складу та технології екстемпоральної протизапальної мазі
Авторы: Ghled, Salma
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;faculty for foreign citizens’ education;dental medicines;soft dosage forms;furazolidone;novocaine;Kalanchoe juice;composition;technology;стоматологічні лікарські засоби;м’які лікарські форми;фуразолідон;новокаїн;сік каланхое;склад;технологія
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Ghled, Salma. Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment : qualification work / supervisor S. Oliinyk. - Kharkiv, 2023. - 76 p.
Краткий осмотр (реферат): The qualification work is devoted to the development of the composition and manufacturing technology of an extemporaneous anti-inflammatory ointment in the conditions of pharmacy production for use in dental practice. A rational composition has been developed and manufacturing technology has been substantiated, methods for controlling the quality of anti-inflammatory ointment have been proposed. The qualification work is set out on 43 pages, consists of an introduction, literature review and 2 sections of the experimental part, general conclusions, includes 5 tables, 4 figures, 59 references and 4 appendices.
Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології виготовлення екстемпоральної протизапальної мазі в умовах аптечного виробництва для застосування в стоматологічній практиці Розроблено раціональний склад та обґрунтовано технологію виготовлення, запропоновано методики контролю якості протизапальної мазі. Кваліфікаційна робота викладена на 43 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та 2 розділів експериментальної частини, загальних висновків, включає 5 таблиці, 4 рисунки, 59 джерел літератури та 4 додатки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хлед Сальма.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.