Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ghled, Salma | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-29T07:36:59Z | - |
dc.date.available | 2023-09-29T07:36:59Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Ghled, Salma. Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment : qualification work / supervisor S. Oliinyk. - Kharkiv, 2023. - 76 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366 | - |
dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the development of the composition and manufacturing technology of an extemporaneous anti-inflammatory ointment in the conditions of pharmacy production for use in dental practice. A rational composition has been developed and manufacturing technology has been substantiated, methods for controlling the quality of anti-inflammatory ointment have been proposed. The qualification work is set out on 43 pages, consists of an introduction, literature review and 2 sections of the experimental part, general conclusions, includes 5 tables, 4 figures, 59 references and 4 appendices. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології виготовлення екстемпоральної протизапальної мазі в умовах аптечного виробництва для застосування в стоматологічній практиці Розроблено раціональний склад та обґрунтовано технологію виготовлення, запропоновано методики контролю якості протизапальної мазі. Кваліфікаційна робота викладена на 43 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та 2 розділів експериментальної частини, загальних висновків, включає 5 таблиці, 4 рисунки, 59 джерел літератури та 4 додатки. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра аптечної технології ліків | uk_UA |
dc.subject | faculty for foreign citizens’ education | uk_UA |
dc.subject | dental medicines | uk_UA |
dc.subject | soft dosage forms | uk_UA |
dc.subject | furazolidone | uk_UA |
dc.subject | novocaine | uk_UA |
dc.subject | Kalanchoe juice | uk_UA |
dc.subject | composition | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | стоматологічні лікарські засоби | uk_UA |
dc.subject | м’які лікарські форми | uk_UA |
dc.subject | фуразолідон | uk_UA |
dc.subject | новокаїн | uk_UA |
dc.subject | сік каланхое | uk_UA |
dc.subject | склад | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.title | Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment | uk_UA |
dc.title.alternative | Розробка складу та технології екстемпоральної протизапальної мазі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хлед Сальма.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.