Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorGhled, Salma-
dc.date.accessioned2023-09-29T07:36:59Z-
dc.date.available2023-09-29T07:36:59Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationGhled, Salma. Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment : qualification work / supervisor S. Oliinyk. - Kharkiv, 2023. - 76 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366-
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the development of the composition and manufacturing technology of an extemporaneous anti-inflammatory ointment in the conditions of pharmacy production for use in dental practice. A rational composition has been developed and manufacturing technology has been substantiated, methods for controlling the quality of anti-inflammatory ointment have been proposed. The qualification work is set out on 43 pages, consists of an introduction, literature review and 2 sections of the experimental part, general conclusions, includes 5 tables, 4 figures, 59 references and 4 appendices.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології виготовлення екстемпоральної протизапальної мазі в умовах аптечного виробництва для застосування в стоматологічній практиці Розроблено раціональний склад та обґрунтовано технологію виготовлення, запропоновано методики контролю якості протизапальної мазі. Кваліфікаційна робота викладена на 43 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та 2 розділів експериментальної частини, загальних висновків, включає 5 таблиці, 4 рисунки, 59 джерел літератури та 4 додатки.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра аптечної технології ліківuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectdental medicinesuk_UA
dc.subjectsoft dosage formsuk_UA
dc.subjectfurazolidoneuk_UA
dc.subjectnovocaineuk_UA
dc.subjectKalanchoe juiceuk_UA
dc.subjectcompositionuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectстоматологічні лікарські засобиuk_UA
dc.subjectм’які лікарські формиuk_UA
dc.subjectфуразолідонuk_UA
dc.subjectновокаїнuk_UA
dc.subjectсік каланхоеuk_UA
dc.subjectскладuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleDevelopment of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointmentuk_UA
dc.title.alternativeРозробка складу та технології екстемпоральної протизапальної мазіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хлед Сальма.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.