Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366
Назва: | Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment |
Інші назви: | Розробка складу та технології екстемпоральної протизапальної мазі |
Автори: | Ghled, Salma |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;faculty for foreign citizens’ education;dental medicines;soft dosage forms;furazolidone;novocaine;Kalanchoe juice;composition;technology;стоматологічні лікарські засоби;м’які лікарські форми;фуразолідон;новокаїн;сік каланхое;склад;технологія |
Дата публікації: | чер-2023 |
Бібліографічний опис: | Ghled, Salma. Development of composition and technology of extemporaneous anti-inflammatory ointment : qualification work / supervisor S. Oliinyk. - Kharkiv, 2023. - 76 p. |
Короткий огляд (реферат): | The qualification work is devoted to the development of the composition and
manufacturing technology of an extemporaneous anti-inflammatory ointment in
the conditions of pharmacy production for use in dental practice. A rational
composition has been developed and manufacturing technology has been
substantiated, methods for controlling the quality of anti-inflammatory ointment
have been proposed. The qualification work is set out on 43 pages, consists of an
introduction, literature review and 2 sections of the experimental part, general
conclusions, includes 5 tables, 4 figures, 59 references and 4 appendices. Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології виготовлення екстемпоральної протизапальної мазі в умовах аптечного виробництва для застосування в стоматологічній практиці Розроблено раціональний склад та обґрунтовано технологію виготовлення, запропоновано методики контролю якості протизапальної мазі. Кваліфікаційна робота викладена на 43 сторінках, складається зі вступу, огляду літератури та 2 розділів експериментальної частини, загальних висновків, включає 5 таблиці, 4 рисунки, 59 джерел літератури та 4 додатки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31366 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хлед Сальма.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.