Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31440
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorElhejri, Ahlam-
dc.date.accessioned2023-10-12T07:17:03Z-
dc.date.available2023-10-12T07:17:03Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationElhejri Ahlam. Phytochemical study of Сumquats fruits : qualification work / scientific supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 45 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31440-
dc.description.abstractThe qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (polysaccharides, pectins, organic acids, tannins, flavonoids, amino acids, polyphenols, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Nagami сumquat.uk_UA
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, пектинів, органічних кислот, флавоноїдів, амінокислот, поліфенолів, жирні олії), показники якості, технологічні параметри Nagami сumquat.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectNagami сumquatuk_UA
dc.subjectfruitsuk_UA
dc.subjectqualitative analysisuk_UA
dc.subjectquantitative analysisuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectякісний аналізuk_UA
dc.subjectкількісний аналізuk_UA
dc.titlePhytochemical study of Сumquats fruitsuk_UA
dc.title.alternativeФітохімічне вивчення плодів кумкватуuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ель-Хежрі Ахлам.pdf1,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.