Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31469
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШаима, Зияни-
dc.date.accessioned2023-10-12T08:23:09Z-
dc.date.available2023-10-12T08:23:09Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationШаима Зияни. Исследование по выбору вспомогательных веществ при разработке леденцов с экстрактом маклюры : квалиф. работа / науч. руководитель И. Ковалевская. - Харьков, 2023. - 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31469-
dc.description.abstractThe qualifying work contains 44 pages, 8 tables, 8 figures, a list of references from 39 titles. The task of the work was to study the effect of excipients on the quality characteristics of lozenges for the treatment of the upper respiratory tract with maclura extract. After analyzing the literature data regarding the etiology and pathogenesis of this pathology, maclura extract was chosen as the API. Lemon and ginger extracts have been added to improve the taste characteristics. On the basis of a complex of physicochemical and technological studies, excipients that are part of the lollipops were selected.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра заводської технології ліківuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectxylitoluk_UA
dc.subjectsucroseuk_UA
dc.subjectmaltitoluk_UA
dc.subjectsomaltuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectlozengesuk_UA
dc.subjectmaclura extractuk_UA
dc.titleИсследование по выбору вспомогательных веществ при разработке леденцов с экстрактом маклюрыuk_UA
dc.title.alternativeStudy on the selection of excipients in the development of lozenges with maclura extractuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Зіяні Шаіма.pdf1,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.