Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31738
Название: Загальна оцінка ризиків для якості процедури біовейвер
Авторы: Андрюкова, Л. М.
Русанова, С. В.
Фетісова, О. Г.
Яковенко, В. К.
Шпичак, О. С.
Ключевые слова: методичні рекомендації
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Загальна оцінка ризиків для якості процедури біовейвер : метод. рек. / Л. М. Андрюкова, С. В. Русанова, О. Г. Фетісова, В. К. Яковенко, О. С. Шпичак. - Харків : НФаУ, 2020. - 53 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять узагальнений об'єм інформації щодо здійснення загальної оцінки ризиків у процедурі біовейвер на підставі Біофармацевтичної системи класифікації - БСК (надалі – процедура біовейвер), що може бути використано на систематичній основі для зменшення впливу факторів ризику на якість процедури біовейвер при доведенні еквівалентності генеричного і референтного лікарських засобів та забезпечення ефективності управління ризиками у цілому. Розроблені на кафедрі промислової фармації та економіки Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, а також для викладачів, аспірантів, фахівців, що проводять дослідження еквівалентності генеричних лікарських засобів з референтними лікарськими засобами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31738
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри промислової фармацiї та економiки IПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР - Загальна оцінка ризиків для якості процедури біовейбер.pdf1,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.