Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31825
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Старущенко, Уляна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:15:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:15:22Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Старущенко, У. Удосконалення складу льодяників з пробіотичною активністю: кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2023. - 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31825 | - |
dc.description.abstract | В ході проведення комплексу теоретичних, технологічних та біотехнологічних досліджень, розроблено льодяники з пробіотиком двох складів (на основі життєздатних пробіотичних культур Lactobacillus fermentum 90-ТЦ та Lactobacillus plantarum 8P-A3 та їх метаболітів), які після подальших досліджень можуть бути рекомендовані як біологічно активна добавка для підтримки ротової мікрофлори, стимуляції власного імунітету та як лікувально-профілактичний засіб при інфекційних захворюваннях ротової порожнини та для усунення проблеми галітозу. Робота складається з вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи – сторінок 60, кількість таблиць 7, рисунків 8, джерел літератури 38. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the course of carrying out a complex of theoretical, technological and biotechnological studies, lozenges with a probiotic of two compositions were developed (on the basis of viable probiotic cultures Lactobacillus fermentum 90- TC and Lactobacillus plantarum 8P-A3 and their metabolites), which after further research can be recommended as a biologically active supplement to support the oral microflora, to stimulate one's own immunity and as a treatment and prevention tool for infectious diseases of the oral cavity and to eliminate the problem of halitosis. The work consists of an introduction, three sections, and a conclusion. The total volume of the work is 60 pages, the number of tables is 7, figures are 7, and literature sources are 38. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | льодяники | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | лактобактерії | uk_UA |
dc.subject | галітоз | uk_UA |
dc.subject | сорбіт | uk_UA |
dc.subject | ксиліт | uk_UA |
dc.subject | lozenges with probiotic | uk_UA |
dc.subject | Lactobacillus | uk_UA |
dc.subject | halitosis | uk_UA |
dc.title | Удосконалення складу льодяників з пробіотичною активністю | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Старущенко Уляна (1).pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.