Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31825
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтарущенко, Уляна-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:15:22Z-
dc.date.available2023-12-12T08:15:22Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationСтарущенко, У. Удосконалення складу льодяників з пробіотичною активністю: кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2023. - 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31825-
dc.description.abstractВ ході проведення комплексу теоретичних, технологічних та біотехнологічних досліджень, розроблено льодяники з пробіотиком двох складів (на основі життєздатних пробіотичних культур Lactobacillus fermentum 90-ТЦ та Lactobacillus plantarum 8P-A3 та їх метаболітів), які після подальших досліджень можуть бути рекомендовані як біологічно активна добавка для підтримки ротової мікрофлори, стимуляції власного імунітету та як лікувально-профілактичний засіб при інфекційних захворюваннях ротової порожнини та для усунення проблеми галітозу. Робота складається з вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи – сторінок 60, кількість таблиць 7, рисунків 8, джерел літератури 38.uk_UA
dc.description.abstractIn the course of carrying out a complex of theoretical, technological and biotechnological studies, lozenges with a probiotic of two compositions were developed (on the basis of viable probiotic cultures Lactobacillus fermentum 90- TC and Lactobacillus plantarum 8P-A3 and their metabolites), which after further research can be recommended as a biologically active supplement to support the oral microflora, to stimulate one's own immunity and as a treatment and prevention tool for infectious diseases of the oral cavity and to eliminate the problem of halitosis. The work consists of an introduction, three sections, and a conclusion. The total volume of the work is 60 pages, the number of tables is 7, figures are 7, and literature sources are 38.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectльодяникиuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectлактобактеріїuk_UA
dc.subjectгалітозuk_UA
dc.subjectсорбітuk_UA
dc.subjectксилітuk_UA
dc.subjectlozenges with probioticuk_UA
dc.subjectLactobacillusuk_UA
dc.subjecthalitosisuk_UA
dc.titleУдосконалення складу льодяників з пробіотичною активністюuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старущенко Уляна (1).pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.