Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31828
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорисова, Катерина-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:17:19Z-
dc.date.available2023-12-12T08:17:19Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationБорисова, К. Удосконалення виробництва ліпідів мікробного походження : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2023. - 123 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31828-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва ліпідів мікробного походження у вигляді біожиру технічного у бідонах по 20 кг, запропоновано на стадії отримання засівних дріжджів замінити малий дріжджоростильний апарат об’ємом 5 м3 на сучасний апарат вдвічі більшого об’єму, що дозволяє інтенсифікувати процес підготовки посівного матеріалу, підвищити якість готового продукту та збільшити об’єм річного виробництва. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, десяти розділів, графічних матеріалів, висновку, списку використаної літератури із 24 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи - 101 сторінка, 15 рисунків, 21 таблиць, 4 креслень формату А1.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work devoted to the improvement of the production of lipids of microbial origin in the form of technical biofat in 20 kg barrels, it is proposed to replace the small yeast-style apparatus with a volume of 5 m3 at the stage of obtaining seed yeast with a modern apparatus of twice the volume, which allows to intensify the process of preparation of seed material, improve the quality of the finished product and increase the volume of annual production. The qualification work consists of an introduction, ten chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 24 items and appendices. The total volume of work is 101 pages, 15 figures, 21 tables, 4 A1 format drawings.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectмікробні ліпідіuk_UA
dc.subjectдріжджі Lipomyces lipoferusuk_UA
dc.subjectгідролізат торфуuk_UA
dc.subjectдріжджоростильний апарат-
dc.subjectкультивування-
dc.subjectmicrobial lipids-
dc.subjectLipomyces lipoferus yeast-
dc.subjectpeat hydrolyzate-
dc.subjectyeast culture apparatus-
dc.subjectcultivation-
dc.titleУдосконалення виробництва ліпідів мікробного походженняuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the production of lipids of microbial originuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
БОРИСОВА Катерина (2).pdf4,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.