Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31830
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКуценко, Олена-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:33:50Z-
dc.date.available2023-12-12T08:33:50Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31830-
dc.description.abstractВ даній роботі проведено експериментальні дослідження з удосконаленням крему м’якої лікарської форми з антоціановими біокомплексами. Узагальнено асортимент антимікробних консервантів, їх характеристику та властивості. Вивчено стабільність крему з антоціановими біокомплексами бузини та смородини чорної при зберіганні. Результати досліджень довели стабільність структури крему та відсутність ознак хімічних реакцій. Проведеними дослідженнями обґрунтовано введення до складу крему додаткового антимікробного консерванту - Euxyl PE 9010. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи 69 сторінок, кількість таблиць 13, рисунків 7, джерел літератури 39, додатків 1.uk_UA
dc.description.abstractIn this paper, experimental studies were conducted to improve the cream of soft dosage form with anthocyanin biocomplexes. The assortment of antimicrobial preservatives, their characteristics and properties is summarized. The storage stability of the cream with anthocyanin biocomplexes of elderberry and blackcurrant was studied. The research results proved the stability of the cream structure and the absence of signs of chemical reactions. The conducted research substantiates the introduction of an additional antimicrobial preservative - Euxyl PE 9010 into the composition of the cream. The work consists of an introduction, three sections, and a conclusion. The total volume of work is 69 pages, the number of tables 13, figures 7, literature sources 39, appendices 1.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКуценко, О. Удосконалення складу м’якої лікарської форми з антоціановими біокомплексами : кваліф. робота / наук керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2023. - 69 с.uk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectкремuk_UA
dc.subjectантимікробна діяuk_UA
dc.subjectантоціаниuk_UA
dc.subjectфенолиuk_UA
dc.subjectконсервантuk_UA
dc.subjectекстракт рослинuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectantimicrobial effectuk_UA
dc.subjectanthocyaninsuk_UA
dc.subjectphenolsuk_UA
dc.subjectpreservativeuk_UA
dc.subjectplant extractuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджменту-
dc.titleУдосконалення складу м’якої лікарської форми з антоціановими біокомплексамиuk_UA
dc.title.alternativeImproving the composition of a soft dosage form with anthocyanin biocomplexesuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Куценко Олена .pdf2,58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.