Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31832
Название: Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активності
Другие названия: Improvement of the production of veterinary feed additive with sorption activity
Авторы: Кушнір, Анна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;бурі водорості;дріжджі;бентоніт;feed additive;brown algae;yeast;bentonite;кормова добавка
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Кушнір, А. Удосконалення виробництва ветеринарної кормової добавки сорбційної активності : кваліф. робота / наук керівник О. Калюжная . - Харків, 2023. - 113 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто виробництво кормової добавки Бентотокс, яка має сорбційну активність за рахунок бентоніту та каоліну, а за рахунок вмісту біологічних компонентів дріжджів та бурої водорості, має високу біологічну цінність. Кваліфікаційна робота з удосконалення виробництва кормової добавки складається зі вступу, десяти розділів, графічних матеріалів, висновку та списку використаної літератури із 28 найменувань. Загальний обсяг роботи - 98 сторінок, 13 рисунків, 20 таблиць, 4 креслень формату А1.
The paper examines the production of the feed additive Bentotox, which has sorption activity due to bentonite and kaolin, and due to the content of biological components of yeast and brown algae, has a high biological value. The qualification work on improving the production of feed additives consists of an introduction, ten chapters, graphic materials, a conclusion and a list of used literature from 28 items. The total volume of work is 98 pages, 13 figures, 20 tables, 4 A1 format drawings.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31832
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кушнір Анна .pdf1,65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.