Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртюшенко, А. М.-
dc.contributor.authorШакун, О. А.-
dc.date.accessioned2023-12-18T08:58:30Z-
dc.date.available2023-12-18T08:58:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАртюшенко, А. М. Мікробіологічне дослідження сирого молока. Методи мікробіологічного контролю на виробництві / А. М. Артюшенко, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 393-394.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31847-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМікробіологічне дослідження сирого молока. Методи мікробіологічного контролю на виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
393-394.pdf652,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.