Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31847
Назва: Мікробіологічне дослідження сирого молока. Методи мікробіологічного контролю на виробництві
Автори: Артюшенко, А. М.
Шакун, О. А.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Артюшенко, А. М. Мікробіологічне дослідження сирого молока. Методи мікробіологічного контролю на виробництві / А. М. Артюшенко, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 393-394.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31847
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
393-394.pdf652,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.